مارکتینگ در وب مانند مارکتینگ در فروشگاه فیزیکی رکن اصلی هر کسبو کاری است، رعایت کردن اصول و قواعد برای پیشبرد درست هر کسبوکاری اهمیت دارد. اگر شما بهترین فروشگاه و کاملترین فروشگاه را هم داشته باشید، چنانچه نتوانید افراد بازدید کننده را برای خرید از فروشگاه یا استفاده از محصولات خود راغب کنید، نخواهید توانست در کسبوکار خود موفق باشید.
هر نوع فروشگاهی در زمان راهاندازی چالشهای مربوط به خودش را دارد، اما در افتتاح فروشگاه بصورت آنلاین ما میتوانیم با در اختیار داشتن یک سیستم مدیریت محتوای خوب، فروشگاهی ایجاد کنیم که ما را در پیشبرد اهدافمان کمک کند.
همانطور که میدانید اول کار و قسمت ابتدایی هر کاری سختترین بخش آن میباشد، برای راهاندازی سایت برای اولین بار نیز شما ممکن است به مشکلاتی زیادی برخورد کنید، اما این سیستم مدیریت محتوای وردپرس هست که با حرفهای شدن در آن قادر خواهید بود در کمترین زمان ممکن سایتهایی با موضوعات مختلف احداث کنید.
چرا طراحی سایت با وردپرس برای مارکتینگ بهتر است
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا در بستر وب میباشد، این سیستم با تنوع بالای مدیریت و ابزارها شما را قادر خواهد ساخت تا بتوانید آنچه را که مدنظرتان است را بصورت کامل اجرا کنید. وجود بیش از صد نوع سیستم مدیریت محتوا میتواند دست ما را در پیدا کردن یک سیستم مدیریت محتوای مناسب باز بگذارد. در مقالات گذشته به این نکته اشاره کردیم که وردپرس توانسته است بیش از 30% سایتهای سراسر جهان را تولید کنید. پس توجه کنید که سیستمی که بتواند ای حجم بالا از طراحی را به خودش اختصاص بدهد، مهمترین سیستمی است که تا به امروز ایجاد شدهاست.
در معرفی وردپرس کافیست به امکاناتی که سیستم در اختیارمان قرار میدهد اشاره کنیم تا خود شما متوجه شوید که این سیستم چقدر قدرتمند است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای، متن باز و کاملا رایگان است که به واسطه آن در زمان راهاندازی سایت حتی نیاز نداریم که کمترین دانشی در زمینه کدنویسی داشته باشیم. میزان شخصی سازی هایی که به وسیله وردپرس قادر به انجام آن هستیم، بهاندازهای متنوع میباشد که ما میتوانیم در کمترین زمان ممکن ایدههای خود را پیادهسازی کنیم.
انتخاب نام، دامنه مناسب
در زمان استفاده از اینترنت حتما متوجه این نکته شدهاید که اسامی تمام سایتها با محتوای آنها کاملا مرتبط میباشد، انتخاب نام مناسب برای سایت از اولین ارکانی است که در زمان راهاندازی سایت کاملا باید مورد توجه قرار بگیرد. انتخاب نام مناسب برای هر سایتی مانند نامگذاری مناسب بر کودک تازه متولد شده میباشد.
نام سایت
در زمان انتخاب نام باید بازار هدفی که میخواهید در آن فعالیت کنید مورد توجه قرار دهید، اسم انتخابی باید کاملا خاص و منحصر به فعالیتی که در سایت خواهید داشت باشد. استفاده از اعداد و خطوط در نام دامنه میتواند از جذابیتهای یک اسم بکاهد، پس بهتر است که از اعداد و خطوط استفاده نکنید.
پسوند سایت
از میان پسوندهای مختلفی که در وب وجود دارد، ما باید نسبت به انتخاب دامنه مناسب اقدام کنیم، نام و دامنه سایتها میتوانند اطلاعات اولیه مناسبی برای ما بدهند.
دامنه com. این دامنه که رایجترین دامنه در دنیای وب میباشد، مخفف کلمه commercial به معنی تجاری میباشد. ثبت این دامنه برای تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی امکانپذیر است.
دامنه org. این دامنه که بیشتر برای ارگانها و سازمانها استفاده میشود، این کلمه مخفف organization به معنی سازمان میباشد.
دامنه net. این دامنه برای سایتهای که در حوزه شبکه کار میکنند، استفاده میشود و مخفف کلمه network به معنی شبکه میباشد.
دامنه co. برای شرکتها و کمپانیها مورد استفاده قرار میگیرد.
دامنه info. بیشتر برای سایتهایی که اطلاع رسانی میکنند استفاده میشود که مخفف کلمه information به معنی اطلاعات میباشد.
دامنه biz. برای سایتهایی که فعالیت تجاری دارند یا در حوزهی تجارت هستند از این دامنه استفاده میشود که مخفف business به معنی کسبوکار میباشد.
در میان دامنههایی که وجود دارد ابتدای اسم هر کشور دامنه مختص به آن کشور میباشد. دامنه ir. که مخفف iran میباشد، نشان از ایرانی بودن سایت و تمام مجموعههایی که این عنوان را دارند میباشد. دامنه tr. که مخفف turkey است برای کشور ترکیه یا دامنه de. که مخفف Deutschland میباشد برای کشور آلمان میباشد.
انتخاب هاست مناسب
هاست کامپیوتری است که سایت شما را میزبانی میکند، این کامپیوتر باید بهقدری قدرتمند باشد که بتواند در کمترین زمان ممکن اطلاعاتی که بازدیدکننده در جستوجوی آن است را پردازش کند و ارائه دهد. از این رو که انتخاب هاست به یکی از دغدقههای اصلی هر طراح سایتی تبدیل شده است، تیم پشتیبانی ویپیوار تصمیم بر آن گرفت تا با انتخاب هاست مناسب و در اختیار دادن آن در خدمت کاربران و طراحان مسولیت میزبانی وب را عهده دار شود.
این تیم با تکیه بر دانش و تجربه خودش هاست قدرتمند آلمانی را برای استفاده کاربران درنظر گرفتهاست.
نصب وردپرس روی هاست
بعد انتخاب هاست باید سیستم مدیریت محتوای وردپرس را روی آن نصب کنیم، تا شروع به طراحی نماییم. اصولا در هاستهای وردپرسی از دو نوع پنل مدیریتی Cpanel یا Admin Direct استفاده میشود که در مقالات بعدی به بیان چگونگی کار با این موارد خواهیم پرداخت.
بعد از نصب وردپرس رو هاست کافیست با زدن نام و دامنه سایت وارد فضای پیشفرضی که وردپرس روی سایت قرار میدهد شوید، اما برای اینکه بتوانید به تغیراتی که میخواهید به سایت میتوانید بدهید دسترسی داشته باشد باید در انتهای URL براوزر عبارت wp-admin/ را وارد نمایید تا وارد رابط کاربری وردپرس شوید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید میتوانید با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور وارد داشبورد وردپرس شوید.
داشبورد وردپرس جایی است که ما از آنجا قادر خواهیم بود تکتک نقاط سایت را نقطه به نقطه و بدون استفاده از حتی یک خط دانش کد نویسی تغییرات را در سایت بهوجود بیاوریم.
وردپرس شامل قسمتهای مختلفی است که میتوانیم با معرفی دو بخش مهم شما را بصورت مختصر با این سیستم آشنا کنیم.
افزونهها در وردپرس
این قسمت متشکل از افزونههایی است که در سرتاسر جهان اشخاصی که قادر به کدنویسی میباشند را تشویق میکند تا آنچه را که نیاز مدیران سایت است را کدنویسی کنند و با در اختیار دادن آن در اختیار علاقهمندان کافیست که افزونه موردنظر را روی وردپرس خود نصب کنند تا بدون نیاز به دانش کدنویسی آنچه که به آن نیاز دارند را در سایتشان اجرا کنند.
تنوع افزونهها در مخزن وردپرس به قدر بالاست که بعید است، شما تدابیر خاصی برای سایت خود بیندیشید و افزونه مربوط به آن در وردپرس موجود نباشد. پس با شناسایی کامل نیازهای خود و افزونههایی که توسط زبدهترین متخصصان ایجاد شده است میتوانید بهترینهایی که برای سایت خود در نظر دارید را اتخاذ کنید.
قالب در وردپرس
مانند افزونههایی که توسط کدنویسان ماهر در اختیار مدیران سایت قرار میگیرد، قالبهای آمادهای نیز برای وردپرس به وجود آمده است که شما با انتخاب آنها میتوانید در کوتاهترین زمان ممکن قالب موردنظر خودتان را انتخاب نمایید.
نسبت به کاربردی که سایت شما دارد میتوانید از انواع قالبهای شرکتی، فروشگاهی، آموزشی، خبری یا مجلهای استفاده نمایید. برای انتخاب قالب مناسب سایت خود میتوانید از قسمت نمایش پوسته به مخزن این پوستهها دسترسی داشته باشید.
جمعبندی
برای موفقیت در هر کسبوکاری باید بصورت کامل نیازهای جامعه و اشخاص را شناسایی کنیم، با دانستن شناسایی و رفع نیازهای جامعه خواهیم دید که حجم بالای از افراد به شما مراجعه خواهند کرد و این مهمترین رکن هر کسبوکاریست که افراد باید نظر دیگران را ترغیب نمایند. با ابزاری که وردپرس در اختیار شما قرار میدهد میتوانید در کسب جایگاهی ویژه در مارکت برای خود شایسته عمل نمایید.
در کسبوکار اینترنتی نیز سایتی که کاملا بتواند نیازهای متقاضیان را شناسایی کند موفق میشود، به یاد داشته باشید که برای خود میتوانید بازار هدف انتخاب کنید و با رفع نیاز متقاضیان به کسب درآمد از اشخاص بپردازید و این نیازها میتواند در هر زمینهای باشد.
تیم ویپیوار با تدابیری که اندیشیده توانسته است، بخش مهمی از کار طراحی سایت که کار بسیار سختی بنظر میرسد را سهل و آسان نماید. این تیم با پشتیبانی و راهنمایی هایی که توسط مشاوران به شما ارائه میدهد، میتواند شما را در راهاندازی سایتتان کمک کند.
بنظر شما توسعه کسب درآمد از اینترنت تا چه میزان میتواند شما را نسبت به کسب و کار فیزیکی رشد دهد؟