سلام،
آدرس وبسایتتون چی هست؟
بططور مثال الان یک نفر در سایت آنلاین می باشد ولی عدد 89 نمایش داده می شود. ولی زمانی که افزونه شما را غیر فعال میکنم یا شمسی ساز را غیر فعال می کنم درست نمایش داده می شود.
سازنده افزونه انجمن (که آلمانی هستند) اعلام میکنه ما از توابع وردپرس استفاده میکنیم و اگر افزونه دیگری این توابع را تغییر می دهد کاری از ما بر نمی آید.
بنظرم تغییر تاریخ از میلادی به شمسی باعث این مورد می شود.
<li style=”list-style-type: none;”>
مورد دیگر اینکه در بخش مدیریت وردپرس یکسری خطای PHP از افزونه شما ظاهر می شود به صورت زیر:
<li style=”list-style-type: none;”>
- p-content/plugins/wp-shamsi/inc/WPSH_Core.class.php:437
<div class=”qm-toggled”>
WPSH_Core->email()
<span class=”qm-info qm-supplemental”>wp-includes/class-wp-hook.php:287</span>
apply_filters('wp_mail')
<span class=”qm-info qm-supplemental”>wp-content/plugins/wp-mail-bank/wp-mail-bank.php:523</span>
user_functions_for_mail_bank()
<span class=”qm-info qm-supplemental”>wp-includes/class-wp-hook.php:287</span>
do_action('init')
<span class=”qm-info qm-supplemental”>wp-settings.php:546</span>
</div>
ممنون میشم بررسی نمایید.
اینکه توسعه دهنده افزونه اهل کدوم کشوری باشه مهم نیست! کار همه شمسیسازها این هست که تابعهای زمانی رو تغییر بده و شمسی کنه. تاریخ خام نباید تو هیچ برنامهای استفاده بشه و باید timestamp تبدیل بشه که گویا تو این افزونه نشده.
امکان غیرفعال کردن شمسیساز تو صفحات خاص فقط تو نسخههای حرفهای وجود داره، که اگه لینک صفحه اول انجمن رو وارد کنین، دیگه کل صفحه اول انجمن شمسیساز نمیشه:
https://wpvar.com/pro/#wpsh-feutures_12_modal
اگه از انجمنساز های دیگه مثل bbpress یا wpForo استفاده کنین هم کلا مشکلی با اونها وجود نداره:
https://wpvar.com/downloads/bbpress/
تشکر از پاسخ شما
1- اگر بخوام انجمن ساز را تغییر بدم آیا امکان انتقال مطالب قبلی در انجمن قبلی به انجمن جدید وجود دارد؟
2- اینکه فرمودید باید تابع Timestamp تبدیل بشه رو راهنمایی می کنید به چه صورت؟
3- نسخه حرفه ای شمسی ساز بصورت دائم هست؟
ممنون
باید بررسی کنین و ببینین که مبدل وجود داره برای این نوع انجمنساز یا نه. انجمن ساز شما نسبت به بقیه کمتر استفاده میشه و من مبدلی ندیدم تاحالا. باز خودتونم جستجو کنین.
لایسنسهای حرفهای سالانه هستن.
خبرنامه وردپرس فارسی
برای باخبر شدن از آخرین آموزش های رایگان و اخبار وردپرس، با وارد کردن ایمیل خود عضو خبرنامه ما شوید
با موفقیت مشترک شدید!